Work Shop med Laila

 It´s all about inversion

 

 

Halasana – Salamba Sarvangasana – Sirsasana 

Starta sommaren med att boka in dig på en härlig Work Shop där du tar din egen yoga till oanade höjder.

När: Lördagen 29 juni
Klockan: 9.00 – 12.00
Pris: 300 kr Swish eller faktura. Bokningen är bindande from 27 juni.
Nivå: Inte helt nybörjare.
Du ska vara van att röra på dig och vilja vara i rörelse.
YACEP Det innebär att work shopen uppfyller Yoga Alliance standard för fortbildning och att du som är registrerad Yoga Alliance Lärare kan tillgodoräkna dig dessa timmar i din registrering.

BOKA

Målgrupp:
-Del av RYT200/RYT300/RYT500
-För dig som är utbildad lärare och vill har fortbilda dig (YACEP)
-För dig som bara vill gå Work Shop och öka förståelsen för de tre positioner som är i fokus

Om Work Shopen
Vi kommer att  jobba fysiskt med kroppen i olika asanas (positioner). Vi kommer att jobba med positioner som leder till en större förståelse för skulderstående, plog och huvudstående och förstå vad som krävs av våra kroppar för dessa positioner samt vad de har gemensamt. Vi kommer att göra det stående, sittandes, liggandes och så klart upp och ner.
Jag lovar att du kommer bli nöjd 🙂

Om yoga & asanas
Yoga handlar om att stilla vårt sinne. Ett steg för att nå ett stilla sinne är att bygga upp självkännedom och välmående. En bra start på att bygga upp självkännedomen är att hitta kontakt med vår egen kropp. I detta fall hitta kontakt med vår muskulatur. När vi hittar våra muskler kan vi ta kontroll över vår kropp. Vi får på det sättet en större förmåga att bygga upp varje yoga position och får en tydligare känsla för hur kroppen är placerad. Grundläggande ställningar kan bli utmanande och avancerade ställningar kan bli enkla. 

Iyengaryoga, Alignmentorienterade, Biomekanisk Yoga och Anusarayoga, är yogaformer som hjälper oss att få kontroll på vår kropp. Denna typ av yoga ger särskild uppmärksamhet åt precision för den kroppsliga placeringen i varje enskild position. Denna kunskap skapar en större förståelse för hur kroppen förhåller sig till den specifika positionen och positionens förhållningssätt till din kropp. Vilket lär oss att utvecklas på mattan på ett ergonomisk korrekt sätt och gör att du undviker skador under din yogautövning och på så sätt nå ökat välmående.

Inom denna yogaform använder man ofta redskap som tex band, klossar, väggar etc för att hjälpa att uppnå en ökad förståelse för positionen. I Work Shopen arbetar vi även tillsammans med varandra.

För frågor maila laila@hallavara.nu
BOKA

Ses på mattan
Namasté
/Laila

Annonser